Welkom bij Face4ward 
 " Professionele ondersteuning voor Tennisverenigingen "

Face4ward adviseert tennisverenigingen, in opdracht van de Tennisbond - KNLTB :


Met meer dan 25  jaar ervaring binnen de tenniswereld, heb ik van mijn sportpassie ook mijn werk mogen maken.  Naast mijn huidige rol als Verenigingsmanager van een van de meest succesvolle tennisclubs van Amsterdam, deel ik sinds enige tijd mijn ervaring ook met andere tennisverenigingen, in opdracht van de KNLTB ( Nederlandse tennisbond)

In samenwerking en in opdracht van de Tennisbond, begeleid ik tennisverenigingen met oa de volgende onderwerpen:

  • Procesbegeleiding bij privatisering van het tennispark
  • Begeleiding  van besturen, bij de onderhandelingen met Gemeentelijke instanties.
  • Begeleiding verenigingen m.b.t financiering, verduurzamen en subsidies
  • Begeleiden en training van nieuwe bestuursleden om besturen toekomstbestendig te maken 


Mijn kracht ligt in het feit dat ik mij naadloos kan bewegen tussen beleid en strategie en dit direct om kan zetten in operationele doelen en acties. Mijn motivatie ligt hem vooral in de kracht van het "Verbinden" en het creëren van positieve "Sfeer" bij verenigingen. Een tennisvereniging is tenslotte geen bedrijf, echter sommige aspecten moeten wel bedrijfsmatig bekeken worden. Sfeer en verbinding binnen een eigen clubcultuur vormen vaak de meest kritische succesfactoren voor een bloeiend - en succesvol vereniging klimaat.

Ik probeer in mijn samenwerking en advisering de krachten van besturen, commissies en leden te bundelen , zodat er nieuwe energie en initiatieven ontstaan. Daarmee vind de vereniging vaak de kracht , om zelfstandig de vereniging verder brengen.

 Het delen van "Best Practices" kan een bestuur helpen, want tenslotte hoeven we het wiel dan niet opnieuw uit te vinden.
Mocht je hulp vragen hebben voor je vereniging waarvoor een externe partij nodig is , neem dan eerst contact op met je eigen K.N.L.T.B account manager voor advies. Eventueel kan je via het contactformulier op deze site direct met mij contact opnemen.

Lets FACE4WARD together! 

 
 
 
E-mailen
LinkedIn