FACE4WARD
Consultant in Sport & Fashion management

Face4ward adviseert tennisverenigingen, in opdracht van de Tennisbond ( K.N.L.T.B) :


Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de tenniswereld, heb ik van mijn sportpassie ook mijn werk mogen maken.  Naast mijn huidige rol als Clubmanager van een van de meest succesvolle tennisclubs van Amsterdam en mijn "Fashion" advieswerk , deel ik sinds enige tijd mijn ervaring ook met andere tennisverenigingen, in opdracht van de K.N.L.T.B. ( Nederlandse tennisbond)


Mijn kracht ligt in het feit dat ik mij naadloos kan bewegen tussen beleid en strategie en dit direct om kan zetten in operationele doelen en acties. Mijn motivatie ligt hem vooral in de kracht van het "Verbinden" en het creëren van positieve "Sfeer" bij verenigingen. Een tennisvereniging is tenslotte geen bedrijf, echter sommige aspecten moeten wel bedrijfsmatig bekeken worden. Sfeer en verbinding binnen een eigen clubcultuur vormen vaak de meest kritische successchakel voor een bloeiend - en succesvol verenigingsklimaat.


Ik probeer in mijn samenwerking en advisering de krachten van besturen, commissies en leden te bundelen , zodat er nieuwe energie en initiatieven ontstaan. Daarmee vind de vereniging vaak de kracht , om zelfstandig de vereniging verder brengen.


 Het delen van "Best Practices" kan een bestuur helpen, want tenslotte hoeven we het wiel dan niet opnieuw uit te vinden.

Mocht je hulp vragen hebben voor je vereniging waarvoor een externe partij nodig is , neem dan eerst contact op met je eigen K.N.L.T.B account manager voor advies. Eventueel kan je via het contactformulier op deze site direct met mij contact opnemen.


Lets FACE4WARD together!